Hét játékos érkezett a Draft harmadik napján
2015. május 03. írta: Raider Nation

Hét játékos érkezett a Draft harmadik napján

ceb_lkdumaabbcd.jpgA Draft harmadik napján hét játékost választott ki az Oakland Raiders. A guard Jon Feliciano, az inside linebacker Ben Heeney, az outside linebacker Neiron Ball, Max Valles, az offensive lineman Anthony Morris, az elkapó Andre Debose és a cornerback Dexter McDonald lett a kiválasztott.

A Raiders eredetileg a negyedik kör harmadik helyén választhatott volna de a picket eltradelték a Carolina Panthers-el. A trade részeként megkaptuk a Panthers negyedik (124), ötödik(161) és hetedik (242) körös pickjét. A kapot negyedik körös pickhez érkezve ismét trade következett. Most a Tampa Bay Bucaneers jött és megkaptuk a négy hellyel későbbi picket és a Bucs hetedik körös pickjét.

Elérkezett a 128. hely és végre választott a csapat. Az első két nap után már az offensive fal megerősítésére számítottak a szakértők és ez meg is valósult a guard Jon Feliciano kiválasztásával. A futójáték katasztrofális volt a tavalyi szezonban és a falember kiválasztásánál ennek javítása volt az elsődleges szempont.

Az ötödik kör negyedik helyén (140. pick) a linebacker sort mélyítette a csapat Ben Heeney kiválasztásával. Heeney-t nagyon jó atlétának tartják de a hiányosságai miatt a kezdeti időszakban csak a speciális egységben juthat majd játéklehetőséghez.

A következő két picknél outside linebacker következett Neiron Ball és Max Valles személyében. Ball a Panthers-től kapott ötödik körös picknél (161. pick), Valles pedig a hatodik körös picknél (179. pick) érkezett.

A Draft utolsó körében az offensive lineman Anthony Morris (218. pick), az elkapó Andre Debose (221. pick) és a cornerback Dexter McDonald (242 pick) érkezett. Az idei évben az utolsó helyen érkezett csak cornerback pedig ezen a poszton mindössze három játékos szerepel a csapat rosterén. McDonald személyében egy gyors játékos érkezett aki biztosan be fog kerülni a végső keretbe (a corner számok miatt is).

A játékosokról bővebb bemutató a jövő héten.

(nfl.com, Fotó: twitter.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr827427170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása