Tarell Brown és Carlos Rogers nem tér vissza jövőre
2015. február 20. írta: Raider Nation

Tarell Brown és Carlos Rogers nem tér vissza jövőre

A Raiders general managere Reggie McKenzie tegnap bejelentette, hogy nem fognak hosszabbítani a csapat két cornerbackjével Tarell Brown-al és Carlos Rogers-el sem. A két védő a tavalyi offseasonban szabadügynökként érkezett és mivel csak egyéves szerződést kötöttek a Raiders-el így ismét kikerülnek a szabadügynökpiacra.

Rogers Oakland-i pályafutása a sérülése miatt igazán rövidre sikeredett, hiszen csak 7 alapszakasz mérkőzésen tudott pályára lépni. 35 tacklet és 1 kierőszakolt fumblet szerzett a tavalyi szezonban. Brown több alkalommal, 14 mérkőzésen tudott pályára lépni, 55 tacklelel zárta az alapszakaszt.

"Hagyom, hogy srácok kikerüljenek a pacra és majd meglátjuk, hogy mi történik ott. Nekünk tetszett amit a fiatal cornerbackjeinktől láttunk a tavalyi szezonban. Azt hiszem a veterán játékosok jelenléte sokat segít a fiatalok fejlődésében. Azt hiszem, hogy ez meg is tették. Carlos egy olyan veterán játékos akikre támaszkodhattak a fiatalok. Terrell pedig kitűnő munkát végzett a fiatalokkal. Azt hiszem most rajtuk a sor." - nyilatkozta McKenzie.

A három fiatal akiről McKenzie beszélt a nyilatkozatában nem más mint D.J. Hayden, T.J. Carrie és Keith McGill. Hayden a csapat két évvel ezelőtti elsőkörös választottja volt de a sérülések miatt eddig nem igazán tudta befutni azt a karriert amit elvártak tőle.

McGill-t a tavalyi Draft negyedik körében választotta ki a Raiders de eddig nem mutatott valami sokat. A tavalyi szezonban 12 mérkőzésen lépett pályára de csak 9 tacklet szerzett. A legelégedettebbek a tavalyi hetedik körös választottunkkal T.J. Carrie-vel lehetünk. Carrie mérlege 13 mérkőzés, 44 tackle, 1 kierőszakolt fumble és 1 interception.

A lista nem túl rossz de nem is elit, azért egy kis segítséget el tudnék képzelni a szabadügynökpiacról. Byron Maxwell-t, Brandon Flowers-t vagy Kareem Jackson-t könnyedén el tudnám képzelni Oaklandben és nagy valószínűség szerint McKenzie is be fog valakit húzni a piacról.

(nfl.com, Fotó: silverandblackpride.com, raiders.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr987192945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása