Sérültlistára tették Carlos Rogers-t
2014. november 30. írta: Raider Nation

Sérültlistára tették Carlos Rogers-t

A Raiders tegnap bejelentette, hogy sérültlistára tették a cornerback Carlos Rogers-t amivel véget ért a védő idei szezonja. Az idei szezonban szerződtetett védő térdsérülés miatt került a listára és mivel csak egy éves szerződést kötöttek vele így nagy valószínűség szerint a 33 éves cornerback többet már nem fog pályára lépni a Raiders mezében.

Az idei offseasonban rengeteg pénzt elköltöttek a szabadügynökpiacon és főként veterán játékosokat szerződtettek de sajnos az igazolások többsége nem vált be. Rogers is egy közölük.

Rogers hét mérkőzésen tudott pályára lépni az alapszakaszban és csak szenvedett a játékok többségében. 35 tacklet, 2 leütött labdát szerzett és interception nélkül maradt az idei szezonban. A Pro Football Focus a 80. helyre rangsorolta a cornerbackek között.

Miután a San Francisco 49ers elküldte Reggie McKenzie 3.5 millió dollárért szerződtette Rogers-t. 1.05 millió dolláros alapfizetés, 1 millió időarányos bónusz, 250 ezer kerettagsági bónusz, 200 ezer edzésbónusz és 1 millió dollár egyéb juttatás illette meg az idei szezonra.

(nfl.com, Fotó: tireball.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr656944969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása