Egyéves szerződés Vincent Brown-al
2014. szeptember 16. írta: Raider Nation

Egyéves szerződés Vincent Brown-al

A Raiders bejelentette, hogy egyéves szerződést kötött a szabadügynök wide receiver Vincent Brown-al. Az elkapó a San Diego Chargers harmadik körös választottja volt a 2011-es Drafton de az idei előszezonban megváltak tőle mert lábsérülés miatt kihagyta az edzőtábor nagy részét.

Brown szerződtetésére azért volt szükség mert a receiver Rod Streater-nek megsérült a csípője a hétvégi mérkőzésen. A vizsgálatok szerint nem súlyos Streater sérülése és minden valószínűség szerint játszani fog a hétvégi mérkőzésen.

Brown-ra valószínűleg a tavalyi alapszakaszban figyeltek fel a Raiders szakmai stábjánál hiszen az O.co Coliseum-ban lejátszott mérkőzésen 117 elkapott yardot szerzett ellenünk. Ha egészséges tud maradni az egész szezonon keresztül akkor viszonylag olcsón sikerült egy jó játékost szerződtetni de ellenkező esetben egy újabb feledhető játékos érkezett a csapathoz.

(nfl.com, Fotó: zimbio.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr356704007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása