Véget ért Taiwan Jones idei szezonja
2014. szeptember 13. írta: Raider Nation

Véget ért Taiwan Jones idei szezonja

Véget ért a cornerback Taiwan Jones idei szezonja. Jones a múlt heti New York Jets elleni mérkőzésen sérült meg és a Raiders vezetőedzője Dennis Allen tegnap bejelentette, hogy lábsérülés miatt sérültlistára kellett tennie Jones-t így a játékos már léphet pályára az idei szezonban.

Allen hétfőn még bizakodó volt és reménykedett benne, hogy csak rövid ideig kell nélkülöznie a játékosát. Jones igazán szerencsétlen volt az utóbbi időben hiszen az előszezonban megsérült a térde majd egy héttel edzésbe állását követően lábsérülést szenvedett.

Jones-ra elsősorban nem a védelemben hanem a speciális egységben számítottak. Az idei offseasonban hároméves, 4.355 millió dolláros szerződést kötöttek a játékossal és a speciális egység húzóemberének szánták, de ez az idei szezonban már nem fog bekövetkezni.

A kiesése miatt felszabadult helyre a Raiders aktiválta a linebacker Bojay Filimoeatu-at a csapat gyakorlócsapatából. Filimoeatu kiválasztása biztonsági döntés volt ugyanis a linebacker Nick Roach még mindig az agyrázkódás utóhatásaival bajlódik és elképzelhető, hogy a Texans elleni mérkőzést is kell hagynia.

(csnbayarea.com, Fotó: fansided.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr396695393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása