Szerződtettük az elkapó Greg Little-t
2014. május 20. írta: Raider Nation

Szerződtettük az elkapó Greg Little-t

Reggie McKenzie GM tegnap bejelentette, hogy az Oakland Raiders szerződtette a szabadügynök elkapó Greg Little-t. Kissé meglepő volt, hogy egyetlen elkapót sem választottak ki a Drafton de most a szabadügynökpiacról feltöltötték a posztot. Jelenleg megjósolhatatlan, hogy mennyi lehetőséget fog kapni Little a következő szezonban, a Denarius Moore, Rod Streater, James Jones triót kellene legyőznie.

A receivert a 2011-es Draft második körében választotta ki a Cleveland Browns és múlt hét pénteki elküldéséig a csapat játékosa volt. 48 mérkőzésen lépett pályára, 55 elkapásból 1.821 elkapott yardot és 8 touchdownt szerzett eddigi három éves pályafutása során.

A wide receiver mellett aláírtak még a linebacker Bojay Filimoeatu-val és a cornerback Jansen Watson-al is, de Little-lel ellentétben Ők ketten még nem rendelkeznek NFL tapasztalattal, a hétvégi újonc minicampen mutatott produkciójuk miatt kaptak szerződét.

Hogy helyet csináljanak a három érkező játékos számára a keretben ezért megváltak a cornerback Johnny Adams-től, a linebacker Frank Beltre-től és a wide receiver D.J. Coles-tól.

(nfl.com, Fotó: en.wikipedia.org)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr316184851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása