Defensive tacklet választottunk a negyedik kör elején
2014. május 11. írta: Raider Nation

Defensive tacklet választottunk a negyedik kör elején

A negyedik kör 7. helyén (összességében a 107. hely) a Louisiana Tech defensive tacklejét Justin Ellis-t választottuk.

A középiskola után csak a 2 csillagos ígéret volt így a LA Techen kívül csak a Louisiana-Monroe kereste fel. Első évében még a támadófalban szerepelt és a második évétől lett kezdőjátékos de akkor már a védelemben számítottak a szolgálataira.

Freshman évében a szezon kezdete előtt eltört egy csont a lábában és emiatt 8 mérkőzés kihagyással indult a pályafutása. A második évében sem kerülték el a sérülések, vállsérüléssel játszotta végig az évet és bekerült a WAC konferencia második csapatába.

A harmadik éve igen gyengén sikerült. Bokasérülés miatt 3 mérkőzést ki kellett hagynia és 9 olyan találkozója volt amelyeken egyetlen negatív yardos szerelést sem tudott bemutatni. Tavalyi szezonjában nyújtotta a legjobb teljesítményt, a végzős évét 48 szereléssel zárta.

Személyében hasznos kiegészítőjátékos érkezik Oaklandbe. Jelenleg nincs rá esélye, hogy kiszorítsa Pat Sims-t vagy Stacy McGee-t a védőfalból. A fal közepén több poszton is bevethető így valószínűleg hasznos beugró lesz.

(nfl.com, Fotó: cbssports.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr946148900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása