Johnny Manziel ellátogat a Raidershez
2014. április 07. írta: Raider Nation

Johnny Manziel ellátogat a Raidershez

A Raiders vezetősége a mai napon találkozik az idei Draft legnépszerűbb irányítójával Johnny Manziel-el. Arról megoszlanak a vélemények, hogy Johnny Football az idei osztály legjobb játékosa de az biztos, hogy a Texas A&M Aggies korábbi irányítójával foglalkoznak legtöbbet a tengerentúli médiában.

Még mindig csak találgatni lehet, hogy melyik posztra fog választani a Raiders az első kör ötödik helyén. Matt Schaub múlt havi szerződtetésével elvileg megoldották az irányító problémát de a Houston Texans korábbi játékosa nem jelent hossztávú megoldást.

Schaub átstrukturált szerződése egyértelműen azt jelenti, hogy a Raiders semmilyen rizikót sem akar bevállalni a 32 éves irányítóval kapcsolatban. Megnézzük milyen lesz jövőre és azután meglátjuk hogyan tovább ugyanis a következő szezon után ingyen elküldhetik az irányítót. A kétéves szerződés által garantált teljes összeget meg fogja kapni a következő szezonban.

A szakértők véleménye szerint a general manager Reggie McKenzie elkapót vagy támadófalembert fog választani az első körben hiszen leginkább ezeken a poszton van szükség erősítésre. Irányító kiválasztására a második vagy későbbi körökben számítanak.

Így vagy úgy de Schaub maximum három (esetleg négy) évig fogja megoldani a problémáinkat és így talán érdemes lenne mégiscsak irányítót húzni az első körben. A Raiders Manziel-en kívül érdeklődik a Fresno State-es Derek Carr és a UCF-es Blake Bortles iránt is.

(nfl.com, Fotó: sportsillustrated.cnn.com, hesslerstudios.deviantart.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr835976638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása