Átstrukturálták Matt Schaub szerződését
2014. április 01. írta: Raider Nation

Átstrukturálták Matt Schaub szerződését

Bekövetkezett amire számítani lehetett és átstrukturálták a másfél hete szerződtetett új irányítónk szerződését. Mivel Matt Schaub egy hatodik körös pickért cserébe, tradeel érkezett így korábbi szerződése Oaklandben is érvényes maradt.

Három év volt hátra Schaub szerződéséből és mindegyik évben 10 millió dollárnál több helyet foglalt volna el a fizetési sapkából de ez már megváltozott. Kétéves szerződésre módosítottak és a fizetési sapkában elfoglalt helyét is jelentősen átalakították.

Eredetileg 10 millió dolláros alapfizetés illette volna meg idén, 12.5 millió dollár 2015-ben és 14.5 millió dollár 2016-ban. Az új szerződés szerint 4.5 millió dolláros alapfizetést és 3.5 millió dollár kerettagsági bónuszt kap az irányító az idei szezonra.

Az összeg garantált keresetet jelent így elküldése esetén 8 millió dollár halott összeg maradna a fizetési sapkában. Matt Flynn tavalyi esete után ki kell jelenteni, hogy Schaub az alapszakasz végéig biztosan a Raiders játékosa marad mert értelmetlen lenne elküldeni, hiszen ezt a 8 milliót így is úgy is ki kell neki fizetni.

A következő szezonban 5.5 millió dollár alapfizetést fog kapni Schaub de ezen kívül semmilyen más bónusz nem jár neki. Így értelemszerűen 5.5 millió foglal el a 2015-ös fizetési sapkából de ha a szezon kezdete előtt elküldenék akkor egyetlen dollár halott összeg sem maradna utána.

Összességében egy használható ki szerződést írtak alá az irányítóval. A következő szezonban Ő lesz a kezdőirányító de meghagyták a lehetőségét, hogy ha bármi rosszul sülne akkor problémamentesen válthasson a csapat.

(overthecap.com, Fotó: raiders.com, stateofthetexans.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr185888331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása