Hosszabbítottunk Pat Sims-el
2014. március 29. írta: Raider Nation

Hosszabbítottunk Pat Sims-el

Az Oakland Raiders tegnap bejelentette, hogy hosszabbított a defensive tackle Pat Sims-el. A hosszabbítás értelmében további egy éven keresztül a Raiders játékosa marad a Cincinnati Bengalstól a tavalyi offseasonban érkezett védőfalember.

Miután elvesztettük a legjobb védőfalemberünket Lamarr Houston-t, aki nem csak Oaklandben hanem az egész ligát tekintve az elithezhez tartozik, a general manager ráment a védőfal megerősítésére. Főként veterán játékosokban gondolkodik hiszen Justin Tuck-ot, LaMarr Woodley-t és Antonio Smith-t szerződtette a védelembe.

Sokáig úgy tűnt, hogy a 28 éves Sims is elhagyja Oaklandet, a hónap közepén a Tennessee Titans-nél járt látogatóban de végül szerződés nélkül távozott. Liga szempontból nem számít elit játékosnak de Jason Tarver rendszerében dominált a guardokkal és centerekkel szemben a tavalyi szezomban így sokat nyerhetünk a maradásával.

(nfl.com, Fotó: profootballtalk.nbcsports.com, raiders.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr815884527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása