Dennis Allen a jövő héten találkozik a Raiders tulajdonosával
2014. január 02. írta: Raider Nation

Dennis Allen a jövő héten találkozik a Raiders tulajdonosával

Jelenleg még nem dőlt el, hogy a következő szezonban is Dennis Allen maradhat a Raiders vezetőedzője. Annyi biztos, hogy valamikor a jövő hét folyamán Allen találkozni fog a csapat tulajdonosával Mark Davis-el. A jelek szerint minden a megbeszélésen fog eldőlni, találgatni persze lehet, de biztosat csak ezután fogunk tudni.

Allen és a general manager Reggie McKenzie annyit közölt a múlt héten, hogy pozitív jelzéseket kaptak, hogy visszatérhetnek a csapathoz. Davis csapattulajdonos viszont csak annyit mondott, hogy vannak olyan forgatókönyvek amely szerint Allen nem fog visszatérni a következő szezonban.

Az önmagában még semmit sem jelent, hogy egy edző túléli a fekete hétfőt hiszen ezt követően is bármikor kirúghatják. Például két éve Jim Caldwell-t is január közepén rúgta a Colts. Ha konkrét jelöltje van Davis-nek akkor nem is kell sietnie.

A playoff résztvevő csapatok koordinátorai nem mennek el interjúra hiszen a felkészítéssel kell foglalkozniuk. Ilyen szempontból a koordinátoroknak jó ha korán kiesnek. A playoff csapatok koordinátorai értelemszerűen kapósak az edző piacon így ha Davis például a Seahawks, 49ers, Broncos vagy éppen a Patriots egyik koordinátorban látja a jövőt akkor nem kell kapkodnia.

(Fotó: fansided.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr825721945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása