A Chargers ellen is kikapott a Raiders
2013. december 23. írta: Raider Nation

A Chargers ellen is kikapott a Raiders

Sajnos tegnap este is kikapott a Raiders amivel a tavalyi évhez hasonlóan most is csak 4 győzelemmel rendelkezünk az utolsó forduló előtt. Most a csoportriválisunk a San Diego Chargers győzött le minket 26-13-ra. Nagy valószínűség szerint ugyanolyan mérleggel zárjuk az alapszakaszt mint tavaly pedig sokkal biztatóbban kezdődött az idei szezon.

A szezon előtt ugyan minden elemző leírt minket de a vereségek ellenére is tartottuk magunkat. A 11. játékhéten a Texans elleni győzelmet követően még a playoffra is esélyesek voltuk (akkor is leírtam, hogy túlzásnak éreztem) de ezt követően elvesztettük az utolsó 5 mérkőzésünket. Az utóbbi hetekben (nem alaptalanul) egyre többet lehetett hallani, hogy a szezon végén megköszönik a vezetőedző Dennis Allen munkáját. De erről majd később.

Mi kezdtük a mérkőzést de sajnos egyetlen first down megszerzését követően átadtuk a labdát a Chargers-nek. Az ellenfelünk egy közel 10 perces támadósorozatot vezetett aminek végén egy mezőnygóllal megszerezték a vezetést. Az első félidőben nem született több pont.

A hátrány ellenére is kimondhattuk, hogy nagyon döcögősen kezdett a Raiders amit jól mutat a rengeteg büntetés. Az első negyedben a támadójátékosra kétszer míg a védelem játékosára három alkalommal dobtak sárga zászlót.

A második negyed jól kezdődött a számunkra hiszen a Chargers szerencsétlenkedésének köszönhetően megszereztük a labdát. A center túl korán adta fel Rivers-nek a labdát amit végül Miles Burris meg tudott szerezni. Egy 58 yardos támadósorozat végen Darren McFadden 5 yardos TD futásával fordítottunk.

A Chargers következő támadósorozatának végén Mike Jenkins elkapta Rivers passzát és a saját 10 yardos vonalunkról már a Raiders támadhatott. Az öröm azonban nem tartott sokáig mert három playel később Matt McGloin is eladta a labdát. A saját 20 yardosunkról jött a Chargers és a támadássorozat végén Ryan Mathews touchdown futásával fordítottak.

A következő gyengébb támadósorozatunk végén el kellett puntolni a labdát de szerencsénkre elejtette a labdát a visszahordani igyekvő Allen. A Chargers 16-os vonaláról kezdtünk a sorozatunkat, de megragadtunk a 2-esen így Janikowski 20 yardos mezőnygóljával egyenlítettünk. 10-10-es állással vonultunk az öltözőbe.

A harmadik negyed elején a Chargers vezette az első támadássorozatot de egy first down megszerzését követően átkerült a Raidershez a labda. Sajnos mi sem mentünk vele sokra mert azonnal vissza is adtuk a támadás jogát.

A következő sorozat végén sajnos újabb TD-t szerzett a Chargers. Keenan Allen 4 yardos touchdown elkapásával 7 pontos előnyre tett szert a Chargers. Katasztrofálisan mozgott a secondarynk, egy keresztezést követően teljesen üresen maradt Allen.

A harmadik negyed vége előtt egy perccel Nick Novak értékesített egy 48 yardos mezőnygólt amivel már 10 ponttal vezetett a Chargers. A kezdőrúgást visszahordani igyekvő Jenkins elejtette a labdát és Green visszaszerezte a Chargersnek. A Raiders 13 yardjától indulhatott a Chargers. Három játékot követően újabb (most 28 yard) mezőnygólt értékesített Novak amivel már 23-10-re vezetettek.

A következő két labdabirtoklás egyaránt mezőnygóllal zárult. Előbb Janikowski értékesített egy 42 yardos, majd Novak egy 33 yardos mezőnygólt. A két rúgást követően továbbra is 13 pontra vezetett a Chargers.

Hat és fél perccel a vége előtt egy utolsó nagy rohamot indított a Raiders. Két perccel később már touchdownnak örültünk de Streater kezéből a földet érkezést követően kisodorták a labdát és  bírók ezt sikertelen átadásnak minősítették. Az esetre repült a piros zászló de a játékvezetők megerősítették a döntésüket. 59 másodperccel a vége előtt 4. kísérletnél Marcel Reece nem tudta elkapni McGloin átadását pedig már szinte a kezében volt a labda. Ezt követően már csak letérdelték a hátralevő időt.

A mérkőzés videó összefoglalójáért kattints IDE!

(nfl.com, Fotó: pressdemocrat.com, windsorstar.com, csnbayarea.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr905706702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása