Győzelem a Steelers ellen
2013. október 28. írta: Raider Nation

Győzelem a Steelers ellen

Tegnap este 21-18-ra legyőztük a Pittsburgh Steelers csapatát amivel megszereztük idei harmadik győzelmünket. 2002 óta most győztünk először a pihenőhetünket követő mérkőzésen. A mérkőzésen pontosan úgy működtek a támadóegységek ahogyan arra számítani lehetett. A Raiders futott, a Steelers passzolt. A védelem megfelelő nyomás alatt tartotta az ellenfél irányítóját Ben Roethlisberger-t. Big Ben-t 5 alkalommal sackelte és két passzát is megszerezte a védelem.

A mérkőzés nem is kezdődhetett volna jobban a számunkra hiszen az első támadóplayből, rekordot jelentő 93 yardos futott touchdown-t szerzett az irányítónk Terrelle Pryor. A speciális egységünk blokkolta Meskó Zoltán puntját így a Steelers 25 yardos vonalától támadhattunk az első negyed 5. percében. A támadósorozat végén Darren McFadden 7 yardos TD futásának köszönhetően tovább növeltük az előnyünket.

A második negyedben Shaun Suisham egy mezőnygóllal megszerezte a Steelers első pontjait, de egy újabb McFadden futott touchdownnak köszönhetően 21-3-as vezetéssel vonulhattunk az öltözőbe.

A második játékrészben viszont megakadt a támadógépezetünk. A harmadik negyedben egyik csapat sem tudott pontot szerzeni. A negyedik negyedben előbb Emmanuel Sanders 9 yardos elkapott majd az újonc Le'Veon Bell 2 yardos futott touchdownt szerzett. Bell TD-je után az extra pont helyett a 2 pontos kísérletet választotta a Steelers amit Sanders futásával értékesítették is. A mérkőzés hátralevő részében már nem született pont. Némi szerencsénk is volt hiszen Suisham két mezőnygólt is mellérúgott de a győzelmet nem kell megmagyarázni. JUST WIN BABY!

A győzelem azonban mint látszik nem volt elsöprő és az örömködés mellett azért nézzük meg a hibákat is. Pryor 106 futott yarddal zárta a mérkőzést így az első futását követően már csak 13 yardot szerzett a mérkőzés hátralevő részében. 19 passzkísérletéből 10 volt sikeres, 88 passzolt yardot szerzett és 2 interceptiont is dobott. Ezen azért bőven van mit javítani.

Darren McFadden 2 futott touchdownjával tulajdonképpen megnyerte a mérkőzést de 3.0 yardos átlaggal zárta a találkozót. A 73 futott yard (és persze a 2 TD) most elég volt de hosszútávon ez kevés egy franchise running backtől. A passzjáték hiányában az elkapók nem brillírozhattak, a legeredményesebb receiverünk Rod Streater volt a maga 45 yardjával.

A védelmünket nagy dicséret illeti hiszen 276 yardon tartotta a Steelers-t. 241 passzolt yardot és csak 35 futott yardot szereztek ellenünk. Mike Jenkins és Tracy Porter is interceptiont szerzett. Az idei elsőkörös választott ja, a cornerback D.J. Hayden is kezd egyre jobban beilleszkedni a csapatba. Rajtuk kívül (most is) érdemes kiemelni a defensive end Lamarr Houstot és a strong safety Brandian Ross játékát de a harmadik körös választottunkról, Sio Moore-ról sem szabad megfeledkezni. Az újonc linebacker 2 alkalommal is sackelte Roethlisberger-t.

A beharangozóban írtam, hogy a két csapat szinte minden statisztikai mutatóban megegyezik és a csapatok nem is hazudtolták meg magukat. Csak persze máshogyan érték el a közel azonos számokat.

OAKLAND RAIDERS PITSBURGH STEELERS
Szerzett yard 279 276
Passzolt yard 82 241
Futott yard 197 35
First down 13 20
Büntetések 6 - 39 3 - 12
Labdabirtoklás 30:01 29:59
Eredmény 21 18

A mérkőzés összefoglalójáért kattints IDE!

Képek: behindthesteelcurtain.com, montrealgazette.com, gazetta.com, am1150.ca

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr875603652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása