Szerződtettük a Saints linebackerét
2013. október 24. írta: Raider Nation

Szerződtettük a Saints linebackerét

A New Orleans Saints lemondott linebackeréről Martez Wilson-ról és a Raiders szerződtette a védőt a 24 órás határidő lejárata előtt. Wilson szerződtetését a general manager Reggie McKenzie jelentette be és hogy helyet csináljanak számára a keretben elküldték a defensive tackle Christo Bilukidi-t.

Wilson az elmúlt két évben 33 mérkőzésen lépett pályára a Saints játékosaként. 30 tackle, 5 sack, 2 levédekezett passz, 1 kierőszakolt és 1 visszaszerzett fumble áll a neve mellett. A védelem mellett a speciális egységben is számítottak a szolgálataira.

A 2011-es Draft harmadik körében választották ki Wilson-t. Az újonc évében 13 alapszakasz mérkőzésen szerepelt. A tavalyi szezonban már az összes alapszakasz mérkőzésen pályára lépett, 18 tacklelel, 3 sackel és 1 blokkolt puntal fejezte be a szezont. Ebben a szezonban négy mérkőzésen szerepelt amelyeken 4 tacklet és 1 sacket szerzett.

(raiders.com, Fotó: AP Photo)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr665597234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása