D.J. Hayden az elsőkörös választottunk
2013. április 26. írta: Raider Nation

D.J. Hayden az elsőkörös választottunk

Ma hajnalban lezajlott az idei Draft első köre és a cornerback D.J. Hayden-re esett a csapat választása. A jelenleg 22 éves Hayden a Houston Egyetem játékosa volt. Nem itt hanem a Navarro csapatában kezdte az iskolai pályafutását. Az utolsó két évében 90 tacklet, 1 sacket, 6 interceptiont és 6 kierőszakolt fumblet szerzett. Hosszú ismertető D.J. Hayden-ről a holnapi nap folyamán.

A pickre az első kör 12. helyén került sor pedig eredetileg a harmadik választás jogát birtokolta a Raiders. Már hetek óta hallhattuk, hogy a general manager , Reggie McKenzie el akarja tradelni az első körös picket, hogy több választáshoz jusson a Draft későbbi szakaszaiban. A Draft napján meg is jelent a Miami Dolphins aki így megkapta a harmadik választást, a Raiders pedig az első kör 12. helyén választhatott és megkapta a Dolphins második körös választását. Eredetileg a második körben nem rendelkeztünk választással de most a miénk a 10. pick. Ennek oka a két évvel ezelőtti Carson Palmer trade amire ráment a tavalyi első és az idei második körös pickünk.

(nfl.com, Fotó: nfl.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr35248692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása