A csapat szerződtette Alex Barron-t
2013. március 28. írta: Raider Nation

A csapat szerződtette Alex Barron-t

A general manager Reggie McKenzie kedden bejelentette, hogy a Raiders szerződtette a szabadügynök tackle Alex Barron-t. Barron az első támadójátékos akit a március 12.-i piacnyitás óta szerződtetett a Raiders.

Barron-t a 2005-ös Draft első körében választotta ki a St. Louis Rams. Pályafutása során volt még a Dallas Cowboys (2010), a New Orleans Saints (2011) és a Seattle Seahawks (2012) játékosa is.

Pályafutása során 87 mérkőzésen lépett pályára, amiből 75-ször volt kezdő. A Ramsnél eltöltött 5 szezon alatt 76 mérkőzésen szerepelt, viszont az elmúlt három év alatt csak 11 mérkőzésen kapott szerepet és az is még 2010-ben a Cowboys csapatánál. A Saints és a Seahawks mezében egyszer sem lépett pályára.

(raiders.com, examiner.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr515176785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása