Nagy változások, avagy mi lesz irányítóposzton?
2013. február 21. írta: Raider Nation

Nagy változások, avagy mi lesz irányítóposzton?

A fizetési sapka miatt igen sok változtatásra számíthatunk a kulcspozíciókban. A kezdő irányító Carson Palmer 13 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából a 2013-as szezonban. A mostani probléma a tavalyi átstruktúrálás miatt alakult ki. Már tavaly is problémás volt a fizetés és ezért átalakították több kulcsjátékos szerződését, amivel minimalizálták a tavalyi helyet, viszont hihetetlenül megnövelték az idei fizetési sapkában elfoglalt összeget. A szakértők szerint a 13 millió túl sok pénzt egy karrierje csúcspontján már túllevő játékosnak.

És mit lehet tenni? A döntés a general manager Reggie McKenzie és a vezetőedző Dennis Allen kezében van akik jelenleg öt lehetőség közül választhatnak. Elküldik Palmert, újratárgyalják a szerződést, Terrelle Pryor-ra bízzák az irányítást, irányítót szerződtetnek a szabadügynökpiacról vagy kiválasztanak egyet a Draftról. A szakértők szerint a szabadügynökök közül Matt Flynn, Chase Daniel vagy Tyler Thigpen lehet a választott (inkább ne - RAIDERSFAN). A Draft már érdekesebb hiszen ha Geno Smith nem kell a Kansas City Chiefs-nek akkor kiválasztható a harmadik helyen. Rajta kívül egy későbbi körben még ott lehet Matt Barkley, Tyler Bray, Ryan Nassib vagy Matt Scott is.

(nfl.com, Fotó: espn.go.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr185096992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása