Kétséges Carson Palmer és Darrius Heyward-Bey jövője
2013. február 07. írta: Raider Nation

Kétséges Carson Palmer és Darrius Heyward-Bey jövője

A fizetési sapka problémák miatt a közeljövőben igen sok változtatásra számíthatunk a general manager Reggie McKenzie-től. A változtatások miatt elképzelhető, hogy több kezdő játékos is távozik majd a csapattól. A legfrissebb hírek szerint Carson Palmer és Darrius Heyward-Bey jövője vált kétségessé.

Több hírforrás is beszámolt Carson Palmer elküldésének lehetőségéről és a CBSSports.com munkatársa, Jason La Canfora véleménye szerint a Raiders nem engedheti meg magának, hogy a következő szezonban 13 millió dollárt fizessen ki az irányítónak.

Másfél éves Oakland-i pályafutása során 8-16-os alapszakasz mérleget ért el, az átlagosnál jobb teljesítményt nyújtott, de már elmúlt 33 éves. Az újjáépülő Raiders nem építhet rá hosszútávon és sokak szerint az újonnan teret hódító run option és pisztoly formáció miatt inkább Terrelle Pryor-ra kellene építeni. Ha Palmer maradni szeretne akkor le kell mondania fizetésének egy részéről.

Heyward-Bey jövője is az anyagi szempontok miatt bizonytalan. Ötödik profi szezonját kezdi meg jövőre és újonc szerződésének utolsó évébe lép. A Draft egykori 7. választottja 7.721 millió dolláros alapfizetésével együtt 10 millió dollárt foglal el a következő évi fizetési sapkából. DHB nem lehet nyugodt a jövőjét illetően hiszen az idei gyengébb szezonja és a nemrég elszenvedett komoly agyrázkódása miatt nem lesz iránta nagy kereslet ha kikerül a szabadügynökpiacra.

(nfl.com, Fotó: profootballtalk.nbcsports.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr685068018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása