Bobby April lett a speciális egység koordinátora
2013. január 20. írta: Raider Nation

Bobby April lett a speciális egység koordinátora

A vezetőedző Dennis Allen tegnap bejelentette, hogy Bobby April lesz a speciális egység koordinátora. A liga egyik legjobban elismert speciális egység edzője már 21 éve dolgozik az NFL-ben és az utolsó három évben a Philadelphia Eagles alkalmazásában állt.

April 1991 óta foglalkozik a speciális egységekkel. Akkor hagyta maga mögött az egyetemi ligát és csatlakozott a profi ligához. Hosszú pályafutása során dolgozott az Atlanta Falcons-nál, a Pittsburgh Steelers-nél, a New Orleans Saints-nél, a St. Louis Rams-nél és a Buffalo Bills-nél is.

A tavalyi szezonban az Eagles puntere, Matt McBriar 46.5 yardot átlagolt rúgásonként. A punt visszahordó Damaris Johnson december 2.-án a Dallas Cowboys ellen 98 yardos visszahordott touchdownt szerzett ami franchise rekordot és az NFL történetének harmadik leghosszabb punt return touchdownját jelenti.

Egy évvel korábban pedig kitűnően beépítette a csapatba az újonc kickert, Alex Henery-t. Henery újonc évében 27 mezőnygólkísérletéből 24-et értékesített ami NFL újonc rekordot jelentő 88.9%-os pontosságot jelent.

2004 és 2009 között, hat éven keresztül a Buffalo Billsnél dolgozott és az utolsó három évben a vezetőedző asszisztensi posztot is ellátta. April irányítása alatt a Bills speciális egysége három évben is az NFL legjobbja lett. A punter Brian Moorman és kick returnerként Terrence McGee is Pro Bowl játékos lett.

2004-ben és 2008-ban is Bobby April-t választották az Év speciális egység koordinátorának.

(raiders.com, Fotó: raiders.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr395028496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása