Kirúgták Greg Knapp-et és három asszisztenst
2013. január 03. írta: Raider Nation

Kirúgták Greg Knapp-et és három asszisztenst

A Raiders bejelentette, hogy kirúgta az offensive koordinátor Greg Knapp-et. Továbbá elküldték a special egység koordinátorát Steve Hoffman-t, az offensive line edzőt Frank Pollackot és a linebackerek edzőjét Johnny Holland-ot. Mindegyik kirúgott edző csak az idén érkezett.

Knapp az asszisztensekhez hasonlóan csak az idén csatlakozott a Raidershez és kirúgásának fő oka a gyalázatos futójáték volt. A korábbi két évben a Raiders futójátéka Top 7-es volt ami az idei szezonban visszacsúszott a 28. helyre. A passzjáték ezzel szemben működött hiszen Carson Palmer jó évet zárt, de ilyen egyoldalú játékkal nem lehet jól szerepelni.

Knapp az utóbbi két évben a Houston Texans támadó koordinátora volt és két menesztett edző is Houstonból érkezett. Frank Pollack az offensive edző asszisztense, míg Johnny Holland ugyanúgy a linebackerek edzője volt a Texansnál is. Az egyetlen kakukktojás a kirúgott edzők között az a special egység koordinátora Steve Hoffman. Hoffmann három éven keresztül a Kanas City Chiefs csapatánál töltötte be ugyanezt a poszton.

(nfl.com, wikipedia.org, Fotó: raiders4life.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr994993297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása