Visszakerült a keretbe Rolando McClain
2012. december 11. írta: Raider Nation

Visszakerült a keretbe Rolando McClain

Rolando McClain visszakerült a Raiders keretébe, legalábbis technikailag. Két mérkőzéses eltiltását követően ismét aktív a harmadéves linebacker akit maga a csapat tiltott el. Emellett a Raiders szerződtette a cornerback Chimdi Chekwa-t a gyakorlócsapatból és elengedte a cornerback Ron Bartell-t és a fullback Owen Schmitt-et. Továbbá a gyakorlócsapatból újraszerződtették a safety Akwasi Owusu-Ansah-t is.

McClain még november 28.-án került szóváltásba a vezetőedző Dennis Allen-el, aki ezt követően kidobta az edzésről. Később közölték vele, hogy másnap inkább maradjon otthon. McClain ezt követően a Facebook-ra kiírta, hogy végzett ezzel a csapattal és az Oakland-i idők véget értek.

A védő nem vett részt a tegnapi edzésen és a csapat kiadott, egy hivatalos közleményt, hogy Allen és McClain le fog ülni és megtárgyalják a helyzetet. Viszont még ennek ellenére sem biztos, hogy jó vége lesz a sztorinak. McClain-t a 2010-es Draft első körének nyolcadik helyén választotta ki a Raiders. A szakértők az egyik nagy Draft melléfogásnak tartják McClain-t akinek a viselkedésével már korábban is akadtak problémák és könnyen elképzelhető, hogy a partvonal mellett lesz az utolsó három Raiderses mérkőzésén.

(nfl.com, Fotó: sports.yahoo.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr404959004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása