Aktiválták Aaron Curry-t
2012. november 07. írta: Raider Nation

Aktiválták Aaron Curry-t

A tegnapi napon a Raiders aktiválta a linebacker Aaron Curry-t. Lekerült a PUP listáról és már a bevethető játékosok között szerepel. A védő július 30.-án került rá a listára és augusztus 31.-én tartalék sérültlistára tették. Október 17.-én tért vissza és azóta részt vesz a csapat edzésein. Hogy helyet biztosítsanak Curry számára elküldték a linebacker Vic So’oto-t.

Curry tavaly szezon közben érkezett a Seattle Seahawks-tól és első "Silver and Black"-es évében 11 mérkőzésen lépett pályára. Kilenc mérkőzésen szerepelt a kezdőcsapatban. A 2009-es Draft negyedik választottja volt és 2008-ban megnyerte a Butkus díjat, amit az ország linebackere kap meg. NFL-es pályafutása alatt 202 tacklet és 4 kierőszakolt fumblet szerzett.

(nfl.com, Fotó: facebook.com/raiders)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr514895998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása