Jó játék, de vereség a Falcons ellen
2012. október 18. írta: Raider Nation

Jó játék, de vereség a Falcons ellen

Vasárnap este az idei egyik legjobb mérkőzését játszotta a Raiders, de sajnos most is kikaptak. Így a mérlegünk már 1-4. Szerencsére a hétfő esti rangadót a Denver Broncos nyerte és így 3-3-as mérleggel a San Diego Chargers-el együtt vezetik az AFC Nyugati csoportját. Mi már letudtuk a pihenőhetünket és ezért a hétvégi Jacksonville Jaguars elleni mérkőzés kulcsfontosságú lesz a felzárkózás szempontjából.

A Falcons elleni mérkőzés felhívta a figyelmet a csapat két legnagyobb problémájára. Ez pedig nem más mint a büntetés és a labdavesztés. A játékvezetők 12 alkalommal büntették a Raiders-t és összesen 110 yardot vesztettek. Ez hihetetlenül magas szám és ha nyerni akarnak akkor a jövőben ezen mindenképpen javítani kell.

A Falcons kickere, Matt Bryant egy másodperccel a mérkőzés vége előtt 55 yardos mezőnygólt értékesített amivel megnyerték a mérkőzést. Pedig vasárnap mindenben jobb volt a Raiders. Miénk volt a jobb irányító, a jobb futó és a jobb elkapó, de még így sem jött össze.

Carson Palmer játékát ismét nem lehet kritizálni. 353 yardot passzolt, 1 tocuhdownt és 1 interceptiont szerzett. Egyetlen (nagy) hibáját a negyedik negyedben követte el. 2:40-el a vége előtt Asante Samuel elkapta a passzát és egyből touchdownra vitte vissza (pick six). A Falcons oldalán az eddig MVP formában játszó Matt Ryan idei legrosszabb mérkőzését produkálta. 249 yardot és 1 touchdownt passzolt. Ezen kívül 3 interceptiont is dobott. Pontosan annyit amennyit az első öt alapszakasz mérkőzésen.

Végre volt futójátékunk is. Darren McFadden 70 futott yardal és 1 touchdownal, míg Mike Goodson 59 futott yarddal zárta a mérkőzést. Mondhatnánk, hogy végre magára talált McFadden, de ezt a 70 yardot 27 futásból érte el ami csak 2.6-os átlagot jelent. Ennél sokkal több kell tőle. Jól működött a futás elleni védekezés mert Michael Turner csak 33 futott yardot szerzett.

A mérkőzés legjobb elkapói is Raiders játékosok voltak. A másodéves Denarius Moore szerezte a mérkőzés legtöbb, szám szerint 104 elkapott yardját. Őt a nemrég szabadügynökként szerződtetett Derek Hagan 85 yarddal és a tight end Brandon Myers 62 elkapott yarddal követte. A Falcons legeredményesebb elkapója Roddy White volt 72 yarddal.

A védelem is dicséretet érdemel. 45 futott yardot és 241 passzolt yardot engedélyeztek a Falcons támadóegységének. Mindkét érték elmarad a Falcons idei átlagától. Ezen kívül meg kell említeni, hogy összesen három interceptiont szereztek. A strong safety Tyvon Branch, a defensive back Joselio Hanson és a safety (utóbbi időben cornerback) Michael Huff.

Statisztikák:

- Atlanta Falcons Oakland Raiders
Szerzett yard: 286 474
Futott yard: 45 149
Passzolt yard: 241 325
First downok száma: 16 22
Büntetések 2-25 yard 12-110 yard
Fumble/elvesztett 0-0 2-2
Labdabirtoklás 23:34 36:26

(nfl.com, Fotó: timesfreepress.com, sanfrancisco.cbsglobal.com, nola.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr734856646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása