A Raiders szerződtette Joselio Hanson-t és elküldte DeMarcus Van Dyke-ot
2012. szeptember 04. írta: Raider Nation

A Raiders szerződtette Joselio Hanson-t és elküldte DeMarcus Van Dyke-ot

Az Oakland Raiders ismét egy veterán játékost szerződtetett a secondaryjébe. Hétfőn egyéves szerződést kötöttek a szabadügynök cornerbackel, Joselio Hanson-al. A szerződés anyagi részleteiről egyelőre nincs hír. A 31 éves Hanson az utóbbi hat évben a Philadelphia Eagles játékosa volt. 91 mérkőzésen lépett pályára. Hat év alatt 239 tacklet, 2.5 sacket és 4 interceptiont szerzett. Nem fért be az Eagles 53-as keretébe. A szerződése alapján 825 ezer dollárt keresett volna a következő évben, de mivel ez garantált összeg volt így ezt megkapta az elküldése ellenére is. Valószínűleg nickelbackként számítanak majd rá mert Ron Bartell és Shawntae Spencer számít kezdő cornerbacknek.

Hanson szerződtetésével elengedték a Miami Egyetem volt játékosát, a tavalyi Draft harmadik körében kiválasztott cornerbacket, DeMarcus Van Dyke-ot. Tavalyi, újonc évében 14 mérkőzésen lépett pályára (4-szer volt kezdő). 13 tacklet és 1 interceptiont szerzett. A "playtime" dokumentumok alapján a defensive snapek majdnem 30%-ánál (27.91%) a pályán volt.

(nfl.com, Fotó: phillysportscentral.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr314755125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása