A Raiders újoncai már a következő kihívást várják
2012. június 22. írta: Raider Nation

A Raiders újoncai már a következő kihívást várják

A Raiders újoncai egy hete fejezték a csapat Mini-Campjét, de máris az új kihívásokra várnak. Mindegyik draftolt és draftolatlan szabadügynökként szerződtetett újonc jó benyomást tett a csapatra az OTA programon és a Mini-Campen.

"Úgy gondolom, hogy minden jól ment. Nagyon sokat tanultam a csapat veterán játékosaitól. Amikor kijöttem az edzés utolsó nagyjaira már mindent sokkal jobban és gyorsabban csinálta, pontosan úgy ahogyan azt Allen edző kérte tőlünk. Nagyon nagy élmény volt. Még jobban össze kell rázódnia a csapatot, áttanulmányozni a playbook-ot és elsajátítani a programot. Sokat fejlődtem az edzéseken" - nyilatkozta a defensive end Jack Crawford, Penn State újonca akit a negyedik körben választottak ki.

A hetedik körben kiválasztott szintén egykori Penn State hallgató, Nathan Stupar is elégedett volt az edzésekkel. "Úgy érzem, hogy nagyon jól ment. Az utolsó edzéseken már minden nagyon jól ment és örülök neki, hogy a legjobbak közt lehetek." - nyilatkozta Stupar.

A safety Aaron Henry a Wisconsin Egyetemre járt és a többikhez hasonlóan elégedetten nyilatkozott a programokról. "Nagyszerű volt. Ugrásszerűen fejlődtem az ideérkezésem óta. Meg kell tanulni lelassítani a folyamatokat. A playbook is már sokkal egyszerűbbnek tűnik most, mint amikor megkaptam. Izgatottan várom az edzőtábort." - nyilatkozta Henry.

Az újoncok és a veterán játékosok legközelebb a Napa Valley-ben található edzőtáborban fognak újra találkozni júliusban.

(raiders.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr184605192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása