Raiders játékos lett Owen Schmitt
2012. május 16. írta: Raider Nation

Raiders játékos lett Owen Schmitt

A Raiders egyéves szerződést kötött a szabadügynök fullback Owen Schmitt-el. A csapat hivatalosan is megerősítette a hírt. A játékos újra együtt dolgozhat Greg Knapp offensive koordinátorral. Knapp és Schmitt 2009-ben már dolgozott együtt a Seattle Seahawks csapatánál.

Oaklandben Marcel Reece számít a kezdő fullbacknek, de még írta alá a felkínált exkluzív jogú szabadügynök tenderét. Reece 30 mérkőzésen lépett pályára a Raiders színeiben amiből 16 alkalommal volt tagja a kezdőcsapatnak. Ameddig nem írja alá a szerződést Reece nem fog megjelenni a csapat önkéntes edzésein.

Schmitt a West Virginia Egyetemre járt és a 2008-as Draft ötödik körében választotta ki a Seahawks. 30 mérkőzésen lépett pályára Seattleben mielőtt a 2010-es szezon kezdete előtt el nem küldte a csapat. Ezt követően a Philadelphia Eagles csapatához szerződött ahol két szezont töltött el és 31 alkalommal lépett pályára.

Eddigi karrierje során főleg elkapóként számítottak rá. Hivatalosan fullback, de talán a tight end poszt lenne a legmegfelelőbb, hiszen 218 elkapott yardja mellett csak 9 futott yardot szerzett. Várhatóan továbbra is Reece lesz a kezdő és Schmittel csak nyomást akarnak gyakorolni rá, hogy Oaklandbe vitték tartaléknak.

(nfl.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr874520833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása