Személyzeti változtatások
2012. május 10. írta: Raider Nation

Személyzeti változtatások

Az Oakland Raiders general managere Reggie McKenzie megkezdte a személyzeti stáb átépítését. Kedden szerződtette Joey Clinkscales a New York Jets korábbi Főiskolai játékosfigyelő alelnököt. A posztját viszont egyenlőre nem közölték. A Jets is megerősítette Clinkscales távozását a Raidershez. Meg akarták tartani, de McKenzie-vel emberemlékezet óta ismerik egymást és a régi barát elcsábította Oaklandbe.

McKenizie április végén a Draftot követően elkezdte átalakítani a személyzetet. A Raiders múlt héten küldte el Főiskolai játékosfigyelő elnököt Jon Kingdon-t. A héten menesztették még Bruce Kebric-et. George Karras és Kent McCloughan a hírek szerint pedig viszavonul. Kicsit sok embert küldtek el egyszerre, de ha nagy változásokat akarnak véghez vinni akkor mindenkinek "egy irányba kell szaladnia". Az idő majd bebizonyítja, hogy jó vagy rossz döntés volt a nagy átalakítás.

(nfl.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr794500581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása