Az ötödik körös pick 5/23 - Jack Crawford (videó)
2012. május 03. írta: Raider Nation

Az ötödik körös pick 5/23 - Jack Crawford (videó)

Az ötödik körben elérkeztünk ahhoz a körhöz amikor a Raidersnek már volt alanyi jogon választása (ami nem kompenzációs pick). Hivatalosan a Raiders a 148. választást birtokolta, de eltradelte a Lions-al egy ötödik körös (158) és egy hetedik körös választásért(230).

A 158. helyen a Raiders a Penn State defensive endjét Jack Crawford-ot választotta. 1988 szeptember 7.én született Londonban, Angliában Janet és Lincoln Crawford gyermekeként. Teljes neve Jack Justin Crawford.

Középiskolás évek

2006-ban a St. Augustine Prep csapatában kezdett el futballozni és rögtön megtalálta a hivatását. A Scout.com beválasztotta az ország legjobb 15 defensive endje közé. Elnyerte az "All-Parochial" díjat. A végzős évében 12 touchdownt szerzett. Az amerikai foci mellett baseballozott és futballozott is.

Főiskola

A főiskola elején a Penn State-en defensive endként és tight endként is számításba vették. Az első mérkőzését a Coastal Carolina ellen játszotta és három tacklet szerzett. A második évében már mint defensive end került bevetésre. A Big Ten-ben a tacklekben kilencedik, a sackekben tizedik legjobb volt. 31 tacklet és 1 kierőszakolt fumblet szerzett, továbbá 2 alkalommal szerezte vissza az elvesztett fumblet.

A harmadik évében 10 mérkőzésen szerepelt amiből 7 alkalommal kezdőként lépett pályára és 14 tacklet szerzett. A tavalyi szezonban 13 mérkőzésen szerepelt, 42 tacklet és 6.5 sacket szerzett.

Jack Crawford Draft Profile

Jack Crawford interjú

Az Ohio State elleni játéka

(nfl.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr624486568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása