A negyedik körös pick - Miles Burris (videó)
2012. május 01. írta: Raider Nation

A negyedik körös pick - Miles Burris (videó)

A negyedik körben a Raiders kiválasztotta a linebacker Miles Burris-t a San Diego State-ről. Bergstrom-hoz hasonlóan Burris-t is egy kompenzációs pick-el választották ki. Burris 1988 június 27.-én született a Kaliforniai Roseville-ben Jim és Donna Burris gyermekeként. Édesapja az Oregon State játékosa volt.

Középiskolába a Granite Bay High School-ba járt. Megválasztották a csapat legjobb védőjátékosának. A 2006-os évben iskolarekordot jelentő 120 tacklet és 6.5 sack-et ért el. A Rivals.com beválasztotta a legjobb 30 belső linebacker közé.

Főiskolai karrierje során két alkalommal beválasztották All-Mountain West First Team keretbe és Az év főiskolai atlétája volt. A Lindy's beválasztotta az ország 7 legjobb belső linebacker közé. A tavalyi szezonban 78 tacklet ért el (csapatában a legtöbb). Továbbá 8 sacket szerzett amivel összeségében 60 yardhoz jutott a csapata.

Miles Burris Highlights

Miles Burris a Pro Day-en

(nfl.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr444482026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása