A Raiders szerződtette Barnest- és Lee-t
2012. március 24. írta: Raider Nation

A Raiders szerződtette Barnest- és Lee-t

A Raiders szerződtette az offensive lineman Khalif Barnes-t és a cornerback Pat Lee-t. Mindkét játékossal egy éves szerződést kötött a csapat.

Barnes már három éve a csapat tagja. Az új szerződésének értelmében a következő szezonban 2 millió dollárt kereshet. 2009-ben érkezett a Jacksonville Jaguars csapatátótl. Barnes a tavalyi alapszakasz mind a 16 mérkőzésén kezdőként lépett pályára. Barnes alapvetően tackle, de nem elképzelhetetlen, hogy a következő szezonban centerként fog játszani, ugyanis a Raiders a héten elvesztette Samson Satele-t aki az Indianapolis Colts csapatához igazolt.

A cornerback Lee a Green Bay Packers csapatától érkezett Oaklandbe. Lee-t a 2008-as Draft második körében választotta ki a Packers, összességében a 60-ik választás volt. Térsérülése miatt 2008 december 5-én sérültlistára került és a 2009-es szezont kénytelen volt kihagyni. Ron Bartell és Shawntae Spencer után Lee már a harmadik cornerback akit az utóbbi hetekben a Raiders szerződtetett.

(nfl.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr804337019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása