Palmer szerződését is átstruktúrálták
2012. március 11. írta: Raider Nation

Palmer szerződését is átstruktúrálták

Richard Seymour és Michael Huff után az irányító Carson Palmer szerződését is átstruktúrálták. Palmernél a Raiders 7.717 millió dollárt nyert. Valamit valamiért. A fizetési sapkában elfoglalt helye a következő szezonokra nagyon megnőtt. Hasonlóan a Seymour fél szerződéshez.

A következő szezonban 7.5 millió dollárt keresett volna Palmer, amit lecsökkentettek a minimális adható 925.000-re. A maradék 6.575 millió pedig átalakult kerettagsági (vagy aláírási) bónusszá. A 2013-as évben 16,858 milliót, a 2014-es évben pedig 18,858 milliót foglal majd el a fizetési sapkában.

A hírek szerint a Raiders még így is 5 millió dollárral a potenciális fizetési sapka felett van, így lehet számítani további átalakításokra és játékos menesztésekre.

(nfl.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr544309561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása