Majd 12 milliós szabad helyet képeztek a fizetési sapkában
2012. március 08. írta: Raider Nation

Majd 12 milliós szabad helyet képeztek a fizetési sapkában

Az Oakland Raiders csapata a tegnapi napon bejelentette, hogy egy lépést tettek a fizetési sapka rendezése felé. Ez a lépés két játékos szerződésének átstruktúrálását jelenti. A két említett játékos pedig defensive end Richard Seymour és a defensive back Michael Huff.

Seymour következő esedékes fizetését 7.5 millió dollárról a liga által előírt minimumra, 925 ezer dollárra csökkentette. Az új szerződése értelmében további 6.575 millió dollár rooster bónusz illeti meg a védőt. A rooster bónusz az évre felosztható lesz. Az alapfizetés és a kerettagsági bónusz így pontosan egyanannyi mint amennyit korábban keresett volna Seymour a 2012-es szezonban. Viszont további éveket is hozzáadtak Seymour szerződéséhez és így 2016-ig a csapat játékosa lehet.

Huff a következő szezonban 4 millió dollárt keresett volna amint szintén a liga által előírt minimumra, 700 ezer dollárra csökkentettek. A maradék 3.3 millió dollárt pedig összevonták a korábbi szerződés szerinti rooster bónuszával. Így a játékost megilleti majd egy garantált 7.3 millió dolláros bónusz a 2014-es évben.

Ezzel a két szerződés módosítással összesen 11.82 millió dollár szabad helyet képeztek a fizetési sapkában. Ez egy nagy lépés a csapat számára. A Raiders jelenleg is tárgyalásokat folytat a linebacker Kamerion Wimbley szerződésének átalakításán. Korábban már elengedték a cornerback Stanford Routtot aki a fizetés csökkentés áldozatává vált. Mindössze egy évet töltött ki a tavalyi offseasonban aláírt 54.5 millió dolláros szerződéséből.

(nfl.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr224298444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása