Jason Tarver a defensive koordinátor
2012. március 05. írta: Raider Nation

Jason Tarver a defensive koordinátor

Az Oakland Raiders Jason Tarvert nevezte ki a csapat új defensive koordinátorának. Tarver eddig a Stanford egyetem védelmi asszisztense volt. Tarver csatlakozott a Dennis Allen vezette edzői stábhoz. A Raiders idén nevezte ki Texans-i Greg Knappet offensive koordinátornak. Így jövő évi szezonnak egy teljesen új ezdői hármassal vág neki a Raiders.

A 37 éves Tarver a "Pac 12"-es konferencia egyik top védelmének irányításában segédkezett a tavalyi évben mint segéd defensive coorniátor és linebacker edző. 2011-ben csatlakozott a Stanfordi stábhoz azonban azt megelőzően már dolgozott az NFL-ben. 10 évig volt a San Francisco 49ers edzői stábjának a tagja és az évek alatt különböző edzői tiszteket töltött be. 2001-03-ig az "Offensive Quality Control"-al, 2004-ben a running back edző asszisztense és támadó asszisztens volt és 2005-10-ig az outside linebackerekkel foglalkozott.

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr134289689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása