Két első körös irányító prospectet is találkozóra hívott a Raiders
2019. március 25. írta: Raider Nation

Két első körös irányító prospectet is találkozóra hívott a Raiders

Az április végi Draft első körében három választással rendelkezünk jelenleg és elsőként a negyedik helyen következünk majd. Nagyon sokan egy Top védő ígéret kiválasztását várják de nincs kizárva, hogy irányító érkezik majd a Draft elején.

Már hónapok óta téma, hogy Jon Gruden nem feltétlenül Derek Carr-al képzeli el a jövőt és így irányító érkezhet a Draft első körében. Albert Breer beszámolója szerint a héten találkozóra érkezik Kyler Murray és Dwayne Haskins is akik mindketten elsőkörös ígéretnek számítanak.

Persze nem zárható ki, hogy mindez csak egy "reklámfogás". Azt a látszatot akarják kelteni, hogy irányítót választhatnak ami miatt irányító problémákkal küzdő csapat feltradelhetne a negyedik helyre. Vagy csak rákényszerítik a csapatokat, hogy elénk tradeljenek így elérhetővé válhatna a Nick Bosa, Quinnen Williams páros valamelyik tagja a negyedik helyen.

raiderswire.usatoday.com, Fotó: elevenwarriors.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr3714716261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása