Csak a szokásos! Újabb mérkőzés újabb Raiders vereség!
2018. november 12. írta: Raider Nation

Csak a szokásos! Újabb mérkőzés újabb Raiders vereség!

Tegnap este lejátszottuk az idei 9. alapszakasz mérkőzésünket amelyen a Los Angeles Chargers-t fogadtuk hazai pályán. A szezon korábbi szakaszában mutatott játék alapján tudtuk, hogy nehéz mérkőzésre számíthatunk de sajnos az utóbbi hetekben látott kritikán aluli játéknak lehettünk szemtanúi.

A félidőig meglepően jól tartotta magát a csapat és majdnem 3-3-al vonultak öltözőbe a csapatok de 24 másodperccel a szünet előtt TD-t kapott a Raiders. A harmadik negyedben csak a Chargers szerzett pontot (újabb TD). Az utolsó játékrészben mindkét csapat értékesített 1-1 mezőnygólt amivel kialakult a 20-6-os végeredmény a Chargers javára.

A totál yardokban és a passzolt yardokban tulajdonképpen csak minimális volt a különbség, mindössze 20 yard választotta el a két csapatot. A futott yardokat tekintve 1 yarddal többet szereztünk de nem sokra mentünk vele. És ebben persze benne van a punter 42 yardos futása is.

A mérkőzés legjobb futójátéka

 

Derek Carr 37 passzkísérletéből 24 volt sikeres, 243 yardot passzolt de már megint a szokásos játékot láthattuk. Rövid passzok és nagyon gyorsan megszabadult a labdától. A támadófal még mindig nincs egyben, 4 alkalommal is földre vitték Carr-t.

A védelem a korábbiakhoz képest egész jól összekapta magát. Maurice Hurst-nek sikerült egyszer sackelni Philip Rivers-t de nagy nyomás alatt nem kellett játszani. Marcus Gilchrist egy alkalommal leszedte a passzát de a 4 leütött passz nagyon kevés.

A tegnapi volt sorozatban az ötödik mérkőzés amelyen legalább 14 ponttal maradtunk alul. Ez 1970 óta a leghosszabb sorozat. Emellett ez már a negyedik találkozó volt amelyen nem értük el a 10 pontot aminél többel, 5-el csak a Buffalo Bills rendelkezik.

nfl.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr4814368959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása