A liga 20 ezer dollárra büntette a csapatot
2018. október 20. írta: Raider Nation

A liga 20 ezer dollárra büntette a csapatot

A héten bejelentették, hogy a sérültlista manipulálása miatt a liga 20.000 dollárra megbüntette a csapatot. Igazából nem nagy dolog csak amikor ilyen rosszul megy a  csapatnak nem ilyen hibákkal, hülyeségekkel kellene felhívni magunkra a figyelmet.

Az egész eset még két hétre nyúlik vissza amikor a Los Angeles Chargers csapatával találkoztunk. A problémát Kelechi Osemele jelentésében találták ugyanis a térdsérüléssel bajlódó guard játékát kérdésesnek jelölték pénteken.

A támadófalember viszont nem utazott el a csapattal így a kérdőjel helyett Out-ot kellett volna feltüntetni és ezt a sérültlista manipulálásaként értékelték szóval a Raiders-nek kőkemény 20 ezer dollár büntetést kell befizetni a liga számlájára.

Ez az összeg csapat szinten igazából egyenlő a nullával. Ezt a pénzt egy hetedik körös Draft választott is ki tudja köhögni, egy csapat meg sem érzi. De hanyagolni kellene az ilyen hülyeségeket amikor annyi más probléma van.

nbcsports.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr8214312697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása