Donald Penn elfogadta a fizetéscsökkentést és lekerült a PUP listáról
2018. augusztus 14. írta: Raider Nation

Donald Penn elfogadta a fizetéscsökkentést és lekerült a PUP listáról

Donald Penn biztosan a Raiders játékosa lesz az idei szezonban miután elfogadta a csapat által kért fizetéscsökkentést. Pontos számok egyelőre nem ismertek, csak egy kisebb csökkentésről cikkeznek ráadásul ennek következményeként megemelték az idei szezonra vonatkozó garantált fizetését.

Penn a tavalyi edzőtábort holdout-al kezdte mert nem kapott új szerződést a Raiders-től. Végül is kétéves hosszabbítást írt alá így még jövőre is érvényes szerződéssel rendelkezik. A felépítése alapján azonban nem biztos, hogy ezt ki fogja tölteni a jelenleg 35 éves falember mert jövőre 10.35 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából amely egyetlen cent halott összeg nélkül felbontható.

A bal oldali offensive tackle lábfej sérüléssel bajlódik ami miatt a tavalyi szezonja is idejekorán véget ért. Miután elfogadta a fizetéscsökkentést a vezetőség levetette a PUP listáról így hamarosan visszatérhet a fal bal oldalára, hogy az elsőkörös Kolton Miller elfoglalja az idei szezonban neki szánt jobb tackle posztját.

nfl.com, Fotó: 

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr3614181387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása