Még a végén eltradeljük Khalil Mack-et
2018. augusztus 08. írta: Raider Nation

Még a végén eltradeljük Khalil Mack-et

A hírek szerint elég rossz a helyzet Khalil Mack-el kapcsolatban. A defensive end idén az elsőkörös választottak esetén lehívható opciós ötödik évvel játszik azonban a hírek szerint nem elképzelhetetlen, hogy az idei szezonban már más csapat játékosaként fog pályára lépni.

Mack már most alá akarja írni a hosszútávú szerződését és tiltakozásképpen kihagyta az offseason edzéseket és az edzőtáborban sem jelent meg. A beszámolók szerint a Raiders vezetősége finoman szólva sem töri magát, hogy megtartsa a játékosát sőt Jon Gruden vezetőedző a kinevezése óta még nem is találkozott a védővel.

Ráadásul az utóbbi napok hírei Mack-el kapcsolatban már nem a szerződésének meghosszabbításáról hanem az eltradeléséről szóltak. Mack posztjának legjobban fizetett játékosa akar lenni és nem fogja alább adni így ha nem akarják megfizetni akkor el fogják tradelni.

Ehhez Von Miller hatéves, 114.5 millió dolláros szerződésénél jobban fizetett kontraktust kellene elé tenni. Ez évente átlagosan 19 millió dollárt jelent ami értelemszerűen több mint az idei évre szóló 13.846 millió dolláros ötödik éve.

Mack az eddigi négyéves pályafutása során háromszor bekerült a Pro Bowlba, kétszer az All-Proba és 2016-ban megválasztották az Év védőjátékosának. 2015-ben történelmet írt ugyanis egy évben két poszton is bekerült az All-Pro keretébe. Eddig 40.5 sacket és 304 tacklet szerzett.

Kiválasztása óta a csapat egyik legjobb játékosa így hatalmas hiba lenne Reggie McKenzie-től ha simán elengedné. Persze a trade esetén is minimum egy első körös választást kapnánk érte de egy rizikós tehetséget hatalmas hiba lenne egy kipróbált és elit szinten teljesítő játékosért elcserélni. Az pedig, hogy meg kell fizetni az mindenhol így van, végülis Gruden sem aprópénzért tért vissza.

Fotó: fullpresscoverage.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr9514170163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása