Philadelphiából érkezik az új támadókoordinátor Oaklandbe
2015. január 20. írta: Raider Nation

Philadelphiából érkezik az új támadókoordinátor Oaklandbe

Az Oakland Raiders tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy a Philadelphia Eagles korábbi irányítóedzője, Bill Musgrave lesz a csapat offensive koordinátora. Az edző Chip Kelly-vel dolgozott együtt a tavalyi szezonban de most visszatért ahhoz a csapathoz amelyiknél 1997-ben irányítóedzőként elkezdte az edzői pályafutását.

Az új vezetőedző Jack Del Rio és a frissen kinevezett offensive koordinátor már korábban is dolgozott együtt. 2003-ban és 2004-ben a Jacksonville Jaguars-nál ugyanígy vezetőedző és offensive koordinátor kapcsolatban álltak. Musgrave  iránt a St. Louis Rams is érdeklődött de Őket visszautasította mert a Raiders-hez szeretett volna szerződni.

Musgrave eddigi pályafutása alatt nem csak a Jaguars-nál hanem az Eagles-nél, a Panthers-nél és a Vikings-nál is betöltötte az offensive koordinátori posztot míg a Redskins-nél és a Falcons-nál az irányítók edzője volt. Sajnos ki kell mondani, hogy igen nehéz fába vágta a fejszéjét hiszen az offense minden szegmense komoly erősítésre szorul.

A Raiders támadóegysége a 31. volt a szerzett pontok (átlagosan 15.8 pont), 32. a szerzett yardok (282.2) és 32. a futott yardok (77.5) tekintetében. Egyedül a passzolt yardokat tekintve nem álltunk az utolsó helyek valamelyikén. 204.7 passzolt yarddal a 26. helyen zárt a csapat. Pozitívan kell hozzáállni, innen csak felfelé vezethet az út.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr327092345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása