Véget ért Tyvon Branch idei szezonja
2014. szeptember 25. írta: Raider Nation

Véget ért Tyvon Branch idei szezonja

A Raiders tegnap bejelentette, hogy lábtörés miatt sérültlistára tette a safeyt Tyvon Branch-t. A strong safety így nem léphet pályára a szezon hátralevő részében pedig statisztikai mutatói alapján nagyon jól kezdte az évet.

Három mérkőzés alatt 30 tacklet és 1 sacket szerzett így ha ilyen ütemben növelte volna a számait akkor karrierjének legjobb szezonját futhatta volna.

Nagy probléma Branch esetében, hogy a tavalyi szezonját is idejekorán be kellett fejeznie. Ugyancsak lábsérülés miatt 14 mérkőzést hagyott ki a tavalyi szezonban.

Branch 2012-ben hatéves, 26.6 millió dolláros szerződést kötött a Raiders-el amivel a liga 11. legjobban fizetett safetyje lett. A szerződés felépítése szerint évről évre egyre több helyet foglal el a fizetési sapkában viszont egyre kevesebb halott összeg maradna utána így visszatérő sérülések miatt elképzelhető, hogy nem fogja kitölteni a szerződését.

(nfl.com, Fotó: bayareasportsguy.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr876732027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása