PUP listán kezdheti meg a szezont D.J. Hayden
2014. augusztus 20. írta: Raider Nation

PUP listán kezdheti meg a szezont D.J. Hayden

Ismét rossz hír érkezett a Raiders cornerbackje D.J. Hayden felől. Az NFL Media munkatársának, Ian Rapoport-nak tegnapi jelentése szerint a tavalyi elsőkörös választottunk PUP listán kezdheti meg az idei szezont ami egyet jelentene azzal, hogy a védő ki fogja hagyni az alapszakasz első hat hetét. Az ügyről a héten születik meg a végső döntés.

Hayden lábműtéten esett át július végén és azóta a listán található a neve. A cornerback kiválasztásakor is kérdéses volt az egészségügyi állapota és eddig sajnos nem is tudott hosszútávon egészséges maradni. A tavalyi alapszakaszban nyolc mérkőzésen tudott csak pályára lépni, ebből két alkalommal volt tagja a kezdőcsapatnak de nem igazán tudott élni a lehetőséggel.

Rapoport értesülése szerint a Raiders vezetőségének nem lenne ellenére ha Hayden kihagyná az első hat hetet mert a legfontosabb az, hogy egészségesen és megfelelő pszichikai állapotban térjen vissza.

Az előszezonban megerősítették a cornerback sort de még így sincsenek könnyű helyzetben. Az offseasonban érkezett Tarell Brown és Carlos Rogers illetve a negyedik szezonját kezdő Chimdi Chekwa igen sok időt fog pályán tölteni az alapszakasz elején.

(nfl.com, Fotó: sfexaminer.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr776621721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása