Aláírtak Derek Carr-al
2014. május 22. írta: Raider Nation

Aláírtak Derek Carr-al

Az Oakland Raiders tegnap bejelentette, hogy aláírt az idei Draft második körében kiválasztott irányítójával, Derek Carr-al. A csapat megerősítette, hogy négyéves szerződést kötöttek Carr-al, továbbá az NFL Media munkatársának, Ian Rapoport-nak az értesülései szerint a Draft 36. választottja 5.371.802 dollárt fog keresni a következő években.

"Remekül érzem magam és izgatott vagyok. Izgatott vagyok, hogy ez már lezárult, elkezdhetünk dolgozni, hogy napról napra jobbak legyünk és a mérkőzések megnyerésére fókuszáljunk." - nyilatkozta Carr.

A Raiders két hónapja egy tradeel megszerezte a Houston Texans irányítóját, Matt Schaub-ot aki 8 millió dollárt fog keresni az idei szezonban. Carr ennek nagyságrendileg a hatodát fogja keresni így biztosan nem lesz kezdő a szezon elején. A trade és a fizetés miatt mindenképpen Schaub-al kell kezdeni, meg kell neki adni az esélyt de a szezon végéig bármi megtörténhet.

Carr iskolai pályafutása alatt 44 mérkőzésen lépett pályára a Fresno State csapatában. 27 iskolai és 21 Mountain West konferenciarekordot tart az irányító. Kétszer megválasztották a Mountain West Legjobb támadójátékosának és kétszeres All-American választott volt. Pályafutása alatt 12.842 passzolt yardot, 113 touchdownt és 24 inetrecptiont szerzett.

(nfl.com, raiders.com, Fotó: quintoquartobr.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr216197159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása