Egyéves szerződést kötöttünk Mike Jenkins-el
2013. április 10. írta: Raider Nation

Egyéves szerződést kötöttünk Mike Jenkins-el

Az irányító kérdés megoldását követően most a keret feltöltése az elsődleges cél Oaklandben. A Raiders hivatalosan is bejelentette, hogy egyéves szerződést kötött a Dallas Cowboys korábbi cornerbackjével Mike Jenkins-el.

Jenkins-t a 2008-as Draft első körének 25. helyén választotta ki a Cowboys. A 2009-es szezont követően beválasztották a Pro Bowl keretbe. Az utóbbi években azonban visszaesett a teljesítménye és a tavalyi szezonban ugyan pályára lépett 13 mérkőzésen, de csak 2-szer volt tagja a kezdőcsapatnak. A Raiders kerete nem bővelkedik a cornerbackekben és most viszonylag olcsón tudtak igazolni egyet.

Rapoport-nak az információ szerint Jenkins a tavalyi offseasonban nem is akart hallani többéves szerződésről, mert a tervei szerint idén nyáron sokkal jobb feltételeket szeretett volna kialkudni magának. A Raiders pár hete egy hasonló szerződéssel szerezte meg a Denver Broncos cornerbackjét Tracy Porter-t is.

(nfl.com, Fotó: sbnation.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr545215592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása