Eltradelték Louis Murphy-t
2012. július 23. írta: Raider Nation

Eltradelték Louis Murphy-t

Louis Murphy-nek már nem kell attól félnie, hogy elküldi az Oakland Raiders és csapat nélkül marad. A Raidersnek sikerült találnia egy olyan csapatot amelyiknek nagy szüksége van elkapóra és ez nem más mint a Carolina Panthers. Az üzlet részleteit nem hozták nyilvánosságra, de mivel cserejátékos nem érkezik Oaklandbe ezért csak egy jövőbeli Draft pick lehetett az elkapó ára. Nem jelent akkora érvágást Murphy távozása hiszen még ott van a keretben Denarius Moore, Jacoby Ford és Darrius Heyward-Bey is. Murphy-re legjobb esetben is csak mint negyedik számú elkapó számítottak volna.

Igaz, hogy Oaklandben csak sokadik számú elkapó volt de a Panthers egy fiatal és produktív játékost szerzett magának. A 2010-es szezonban a Raiders legeredményesebb wide receivere volt, 41 elkapásból 609 yardot szerzett az akkor még csak 23 éves elkapó. A Panthersnél Steve Smith-el és Brandon LaFell-al kell majd megküzdeni a csapatba kerülésért. Murphy szerződtetése pedig azt jelenti, hogy egy elkapónak távoznia kell majd. David Gettis, Seyi Ajirotutu és az újonc Joe Adams mellett a korábbi harmadik körös választott Armanti Edwards-nak van erre a legnagyobb esélye.

(nfl.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr924673806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása