Cedric Benson az edzőtábor kezdete előtt csatlakozhat
2012. július 01. írta: Raider Nation

Cedric Benson az edzőtábor kezdete előtt csatlakozhat

Cedric Benson-t nemrég edzésre hívta az Oakland Raiders akik elégedettek voltak a szabadügynök running back teljesítményével, de eddig nem kínáltak szerződést a számára. A csapat nélküli futók közül Benson kétség kívül az egyik legtehetségesebb, de egyben az egyik legproblémásabb játékosa is. A hírek szerint a júliusi edzőtábor kezdete előtt, vagy pár nappal később csatlakozhat csak a csapathoz.

Korábbi csapata a Cincinnati Bengals télen úgy döntött, hogy leveszi a kezét a problémás játékosról és szerződteti a New England Patriots szabadügynök running backjét BenJarvus Green-Ellis-t. A Raiders ezzel egyidőben elvesztette tartalék futóját Michael Bush-t aki a Chicago Bears csapatához igazolt. Oaklandben Darren McFadden kezdő posztja megkérdőjelezhetetlen, de tartalékként csak Mike Goodson és Taiwan Jones áll a csapat rendelkezésére. Mivel McFadden sérülékeny játékos ezért szükség van egy magabiztos tartalékra és Benson erre a szerepre tökéletesen alkalmas lenne. Az utóbbi három év mindegyikében átlépte az 1.000 futott yardos álomhatárt és a passzjátékoknál is használható lenne.

(nfl.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr494622528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása