Jó napja volt tegnap a Raidersnek
2012. március 27. írta: Raider Nation

Jó napja volt tegnap a Raidersnek

Jó napot zárhatott tegnap a Raiders hiszen három kompenzációs Draft picket is kapott. A general manager Reggie McKenzie hétfő reggel még úgy ébredhetett, hogy az ötödik kör előtt nincs választási joga az idei Drafton. Délutánra viszont kapott három választást is. Kompenzációként egy harmadik, egy negyedik és egy ötödik körös Draft jog illeti a Raiderst.

Az NFL egy formulát alkalmaz amely figyelembe veszi a távozó játékos fizetését, az NFL eltöltött éveinek számát és a rájátszásban elért sikereit amit még kompenzálnak a csapat által megszerzett szabadügynökök értékeivel. A formula által kialakult végeredmény szerint 15 csapat kap kompenzációs picket az idei Drafton. A Raiders csapata az egyetlen aki harmadik körös plusz picket kapott. A harmadik kör 33.-ik helyén választhat elsőként a csapat. A kiosztott kompenzációs pickek a csapatoknak alanyi jogon járó 32 választás után következnek.

Tavaly távozott Nnamdi Asomugha, Robert Gallery, Bruce Gradkowski, Zach Miller, Thomas Howard és érkezett Kevin Boss, Stephen Heyer. Ezen játékosok alapján került kiosztásra a kompenzációs Draft pick.

(nfl.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr434343963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása