Elengedték Henderson-t és Carlisle-t
2012. március 20. írta: Raider Nation

Elengedték Henderson-t és Carlisle-t

A csapat elengedte a régóta kezdő right guard Cooper Carlisle-t és a tartalék defensive tackle John Henderson-t. Eddig hat játékost engedett el a Raiders akik közül négyen kezdők voltak a tavalyi szezonban. A hírek szerint Carlisle és Henderson elengedésével mintegy 7 millió dollár szabad helyhez jutottak a fizetési sapkában.

Carlisle 35 éves lesz augusztusban és a következő szezonra 3 millió dolláros fizetés illette volna meg. 2007-ben csatlakozott a Raidershez és az utóbbi öt évben folyamatosan kezdőnek számított Oaklandben.

A 33 éves Henderson két évig volt a Raiders játékosa és a következő szezonban 4 millió dollárt keresett volna. A tavalyi szezonban 13 mérkőzésen lépett pályára. Tavaly hátráltatta a térdsérülése és a Raiders az elküldésének okaként a sérülését jelölte meg. 2010-ben érkezett a Jacksonville Jaguars csapatától. Hendersont (még Jaguars játékosként) két alkalommal választották be a Pro Bowl (2004, 2006) keretbe és egy alkalommal az All-Pro (2006) keretbe.

(nfl.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr574327758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása