Három védő, egy elkapó és egy punter érkezett a harmadik napon
2018. április 29. írta: Raider Nation

Három védő, egy elkapó és egy punter érkezett a harmadik napon

Tegnap este véget ért az idei Draft és 5 játékos érkezett a játékosbörze utolsó napján. Három védő, egy elkapó és egy punter érkezett a csapathoz.

A negyedik körben jött a várt cornerback, a vezetők választása a Wisconsin cornerbackjére Nick Nelson-ra esett. A szakértők véleménye szerint az NFL-béli sikeressége attól függ, hogy milyen sémában kell majd játszania. A tavalyi szezonban 21 passzt védekezett le de az utolsó két szezonban összesen 183 yard büntetést kapott, 12 holding és pass interference szabálytalanságokból. Ha minden "összeáll" akkor a vélemények szerint egy közepes szintű kezdőjátékos lehet a profik között.

Az ötödik körben két játékost választottunk. Elsőként feltradeltünk a 140. helyre, hogy kiválaszthassuk Maurice Hurst defensive tacklet. Az üzletért átadtuk az egyik hatodik körös választásunkat. Vele megszereztük a nap legtehetségesebb játékosát aki csak azért csúszott ennyit mert miután szívrendellenességet találtak nála hazaküldték a Scouting Combine-ról. Előzetesen második körös ígéretnek számított.

A kör végén punter érkezett amire szükség volt Marquette King elküldése miatt. Johnny Townsend a Florida Egyetem legeredményesebb puntere volt de problémát jelent, hogy túl sok yardnyira hordták vissza a rúgásait. Az elemzések szerint mindenképpen dolgozni kell a technikáján és a labda levegőben töltött idején, hogy az ellenfelek ne tudják visszahordani a rúgásait. Mint rúgójátékos hetedik vagy draftolatlan játékosnak jósolták de ha valakinek jó rúgó kell akkor muszáj feláldozni az egyik Draft cetlijét.

A hatodik körben megérkezett a várt linebacker is Azeem Victor személyében. A Washington játékosa azonban nem biztos, hogy akár csak rövidtávú megoldást jelentene a csapatnál. Két éve megsérült és a tavalyi szezonja ráment a sérülésére. Ráadásul túlsúlyos volt amiből mindenképpen le kell adnia. Emellett a pályán kívüli ügyei sem mellette szólnak, tavaly novemberben letartóztatták ittas vezetés miatt. Tulajdonképpen az előszezonban fog eldőlni, hogy mire mentünk ezzel a választással.

Az utolsó körben jött a korábban beharangozott elkapó is. Az Oklahoma State elkapójára Marcell Ateman-ra esett a választás aki előzetesen 4.-5. körös ígéretnek számított. Lábsérülés miatt kihagyta a 2016-os szezont de tavaly 13 mérkőzésen pályára lépett, 1.049 elkapott yardot és 8 TD-t szerzett. A West Coast offensehez hasonlító támadórendszerben játszott és gyakran elővették hosszú átadásokkal. A red zoneban is veszélyt jelent és akár az Amari Cooper, Jordy Nelson páros elsőszámú tartaléka lehet.

nfl.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr4113879704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása