Védő, támadófalember és pass rusher érkezett a második napon
2018. április 28. írta: Raider Nation

Védő, támadófalember és pass rusher érkezett a második napon

Túl vagyunk a második napon így már tudjuk, hogy kik azok a fiatal játékosok akik Fosztogatóként kezdik meg a profi pályafutásukat. Mindhárom játékost "trade" után választottuk ki de azért bőven többet is ki lehetett volna hozni ezekből a körökből.

A második körben a kilencedik helyen választottunk de cseréltünk a Tennessee Titans-el. Megkaptuk a Titans második és két harmadik körös választását. A probléma annyi, hogy ezzel átadtuk Harold Landry linebackert akit előzetesen első körös ígéretnek tartottak.

Helyette a második körben P.J. Hall nose tackle érkezett a védőfalba. A védőfalember 3.-4. körös ígéretnek számított így kicsit túlzás volt kihúzni a második körben. A szakértők véleménye szerint az NFL-ben tartalék vagy speciális egység játékos lehet belőle.

A harmadik kör első helyére felcseréltünk, hogy kiválaszthassuk Brandon Parker offensive tacklet. Az első nap támadófalembere után kicsit luxusnak érzem, hogy a harmadikban is ide választottunk főleg, hogy tradelni kellett érte.

Az üzlet részeként átadtuk a harmadik(75), ötödik (152) és a hatodik (212) körös választásunkat. Jon Gruden azzal indokolta a döntést, hogy meg kell védeni Derek Carr-t amiben tökéletesen igaza van de Parker jelenleg csak tartalék potenciállal rendelkezik.

A 87. helyen következtünk de ide is tradeel kerültünk. A Rams-nek átadtuk a harmadik és hetedik körös választásunkat és kiválasztottuk Arden Key defensive endet. Az LSU pass rusherében megvan a potenciál, hogy jó játékos legyen de bustként is végezheti. 3.-4. körös ígéret volt így Ő szerintem megérte a picket.

Hamarosan kezdődik az idei Draft utolsó napja és remélhetőleg most jobban fognak taktikázni!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr413878076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása