Kolton Miller az elsőkörös választottunk
2018. április 27. írta: Raider Nation

Kolton Miller az elsőkörös választottunk

Hajnalban megrendezték az idei Draft első körét és offensive tacklelel erősödött a csapat. A Raiders eredetileg a 10. választás jogát birtokolta de hátra tradeltünk a 15. helyre. Az üzlet részeként megkaptuk a Cardinals első, harmadik és ötödik körös választását.

Mivel a Cardinals irányítóért tradelt fel így a tavalyi tradeket elnézve finoman szólva is olcsón adtuk a választást. Azóta kiderült, hogy az eredeti tervek szerint a Notre Dame offensive tacklejét Mike McGlinchey-t választották volna de Ő kiment a 9. helyen a 49ers választásánál. Ezt a választást a pénzfeldobással vesztettük el.

A 15. helyen tehát az UCLA offensive tackleje Kolton Miller érkezett. A jelentések szerint megfelelő agilitással és méretekkel rendelkezik, hogy posztjának egyik Top játékosa legyen. Minden egyes snapnél beleadja a maximumot, jó a lábmunkája és képes megállítani a jobb pass rushereket is.

Tavaly nem éppen pályafutása legjobb szezonját futotta de nagyon jól teljesített a Draft előtti felmérőkön. A hírek szerint a támadófaledző Tom Cable volt vele különösen megelégedve. A jelentésekben azért meghagyják, hogy fejleszteni kell a kézmunkáján és gyakran meggyűlik a baja a "nehezebb" rusherekkel.

Kolton rövid és hosszútávú megoldást jelenthet egy személyben. Idén kezdő lehet a támadófal jobb szélén majd később átkerülhet a vak oldalra. Donald Penn már 35 éves és lábfej sérülésből tér vissza az idei szezonban. 2019-ig szerződés köti a csapathoz de az utolsó szezonban már nincs garantált keresete, nem biztos, hogy jövőre visszatér.

A fal jobb oldalán Marshall Newhouse tavaly borzasztó gyenge volt, a PFF posztjának 65. játékosaként rangsorolta. Az egész fal láthatóan gyengébben teljesített és ez meglátszott Derek Carr játékán is mert újonc szezonja után a második legrosszabb alapszakaszát produkálta.

Megmondom őszintén egy linebackerre vártam és ahogyan a hátra tradeel alakult minden meg voltam győződve, hogy Tremaine Edmunds lesz a választottunk de így alakult. Azonban ha bejön Miller és tényleg hosszútávú megoldás lesz akkor OK.

nbcsports.com, Fotó: sacbee.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr9913874758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása